Wednesday, January 21, 2009

Luna in haar nieuwe huis

Luna (zonder bandje) heeft het heel erg naar haar zin bij haar nieuwe baasjes.

Ringo zegt een betrokken vader te zijn en wil dus graag op de hoogte blijven van het wel en wee van zijn koters. Dochter Luna heeft hem een hele lieve brief geschreven:

hallo lieve papa,

hier een mailtje van je dochter 'zonder bandje', tegenwoordig heet ik Luna. De eerste dag heette ik Kiraya, naar mama, maar dat vonden mijn baasjes moeilijk te onthouden!!! Het bekte niet lekker.....

Ik ben geadopteerd door papa Tom en mama Alisa, ik heb ook twee broertjes (hun zonen) Noah en Zen. Toen ik werd opgehaald was ik een beetje bibberig, ik heb de jassen en de handdoek helemaal ondergekwijld. In de auto heb ik even zitten piepen, maar 10 minuten later was ik zo moe, dat ik in de armen van mijn papa in slaap ben gevallen.

Toen we thuis kwamen zat er een verrassing op me te wachten, een zwarte kat genaamd: Kiba. Ik deed net alsof ik hem niet zag, maar ik denk dat we best vriendjes kunnen worden, als hij dat tenminste ook wil.

Ik ben eigenlijk de hele dag erg moe geweest dus ik heb heeeel veeel geslapen. Ze hebben een hele mooie box voor mij in de kamer neergezet. Jaaaah een box, geen bench, de box is nog van mijn broertjes geweest, van broertjes op zusje gaat-ie door, papa heeft er een deurtje ingemaakt en nu is het mijn plaatsje.

Ik doe ook mijn best om buiten mijn behoeftes te doen, het gaat al heel goed, als ik buiten heb gepoept of geplast krijg ik een flinke aai over mijn bol en ze gaan met een heel raar stemmetje tegen me praten in hun mensentaaltje, alsof ik ze versta!! En ook nog een koekje. Tjonge, dus nu doe ik het eigenlijk altijd en ze worden steeds blijer. En om mijn beste beentje voor te zetten, trek ik met mijn tanden het onkruid tussen de tegels uit. Goeie deal toch?? Ben benieuwd of ik dat "zaken doen" van jou heb???

's Nachts gaat het ook goed, ik lig in een kist naast één van mijn baasjes, en als ik even verdrietig ben dan krijg ik een aai over mijn bol en dan ben ik weer tevreden. Vannacht ben ik niet één keer wakker geweest en ik had ook nog mijn plasje opgehouden. Goed he bio pa?

Ik ben ook al bij opa en oma geweest, daar heb ik samen met mijn broertjes de boel onveilig gemaakt. Op een gegeven moment was ik zo moe dat ik op de voeten van opa in slaap ben gevallen(dus hun hart heb ik ook veroverd).

Op dit moment ben ik ook moe, dus ik denk dat ik maar bij mijn papa op schoot ga liggen, die is al op de grond gaan zitten, want ik mag niet op de bank...en Kiba wel!! Niet helemaal eerlijk. Ze zeggen dat ik te groot word!!!Psshhh. Maar goed, ik doe het er maar mee.

Ik wil nog wel snel een keertje ravotten met je, en eigenlijk ook met mijn broertjes en zusjes, dat zou helemaal te gek zijn. Maar dat moeten onze baasjes maar een keertje met elkaar afspreken.

Nou ik hoop tot snel. Je prinsesje Luna