Thursday, January 03, 2008

Foto's gemaakt door Elke
Puber met een hoofdletter P

Ringo is aan het veranderen, hij gedraagt zich tegenover andere reuen veel meer macho. Zo daagt hij grote reuen in het bos vaak uit. Tot nu toe blijft het bij grommen en veel uiterlijk vertoon. Ook lijkt het wel alsof Lola , onze Hollandse herder, iets minder de baas is. Hij bepaalt of zij de trap af mag gaan of niet(meestal niet dus), ook vindt hij het vervelend als ze aan de lijn blaft naar andere honden. Hij springt dan bovenop haar en bijt haar in de nek. Hij is een echt baasje aan het worden. We moeten hem helaas dan ook vaker aanlijnen.
Laatst was zijn vriendinnetje Lavinya op bezoek. Hij is dan echt een 'man'(in wording) van weinig woorden en veel daden, maw hij springt meteen bovenop haar. Lavinya blaft hem niet af maar moedigt hem juist aan door bijv. zachtjes aan zijn oor te knabbelen. Van toeschouwers trekken zij zich niets aan. Lola snapt er niets van. Als hij zoiets bij haar probeert, dan blaft ze hem af en als dat niet voldoende is dan bijt ze hem gewoon.
We dachten eerst dat Ringo zo'n sulletje was met z'n ene hangoortje als pup maar nu weten we wel beter. Hij is een echte wolf in schaapskleren !!
Peter


3 comments:

wolvinya said...

IK KRIJG NOG RIJGELD VAN JULLIE!!!!

Anonymous said...

Haha, toch een 'madame' ? Mmm...

wolvinya said...

Jammer dat díé foto nou net mislukt is...

Maar mijn mannetje knapt het wel op hoor.

Knokploeger Sorcia,at my service.
;-}