Wednesday, November 19, 2008

Onze Ringo 8 weken oud onderweg naar zijn nieuwe huis
Weer 6 puppen geboren
Vannacht zijn er weer 6 puppen geboren. Alles is voorspoedig verlopen, dit betekent dat er in totaal 15 mensen blij gemaakt kunnen worden met een Saarlooswolfhondenpup. Met een pup van onze vereniging bent u er zeker van dat u een gezonde hond krijgt die vrij is van allerlei ziektes zoals HD. Ringo is vrij van HD en al 2 keer vrij van PRA. (oogziekte)
Onze honden bereiken vaak een hoge leeftijd, 14 jaar is geen uitzondering !!
Wij rommelen niet met stambomen en kruisen ook niet stiekem een andere hond in de populatie, zie ook: www.swh-calucha.spaces.live.com
Als er vragen zijn over de opvoeding of eventuele problemen helpt onze vereniging met raad en daad tot een oplossing te komen. Wij gaan zelfs zo ver dat mocht het zo zijn dat ondanks alle inspanningen u toch niet meer voor de hond kan zorgen, wij hem altijd herplaatsen. Een Saarloos van de vereniging komt nooit in een asiel terecht. Onze honden zijn niet alleen gezond ze zijn ook nog prachtig van uiterlijk en met een gangwerk dat het lijkt of hij/zij zweeft. De resultaten op de honden shows bewijzen dit. Dit alles is bereikt door het centrale fokbeleid.
Wij wensen de toekomstige 'baasjes' van Ringo's en Iraya's kinderen (en van het andere nest natuurlijk) heel veel plezier met hun Saarloos.
Peter









1 comment:

Anonymous said...

Mooi geschreven Peter!En volkomen waar.Zag gisteren weer iemand lopen met een"swh" waar duidelijk te zien was dat er "geknoeid" was met rasonzuiverheid als gevolg!Het is echt schrikbarend.
Helaas,kunnen wij daar als liefhebbers weinig aan doen.

Gr,Joost

ps:Het was gezellig afgelopen Zondag