Sunday, September 16, 2007


De puntjes op de i


We hebben vanochtend met de ringtraining de puntjes op de i gezet voor de clubmatch a.s. zondag in de Heidehal te Nieuwegein.
Rondje lopen, driehoek lopen, tandjes kijken...Lies heeft het allemaal weer met ons doorgenomen en nu maar hopen dat Ringo dat allemaal onthouden heeft !
Als u geinteresseerd bent in ons ras de Saarlooswolfhond is dit echt de kans om kennis te maken.

Wij heten iedereen van harte welkom.
Peter van der Palm


4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Zoals eerder al vermeld anonieme, respectloze of kwetsende reacties worden verwijderd.

Peter van der Palm

Anonymous said...

wat is er respectloos of kwetsend aan de opmerking dat niet iedereen welkom is, omdat de vereniging gerechtigd is iemand de toegang te weigeren?? Dat staat gewoon in het clubblad. Google heeft de mogelijkheid om anoniem te reageren, raar dat jij dat dan steeds verwijdert. Maar goed, mijn naam is Annelies van der Horst en een webpagina heb ik niet, dus dat kan ik niet invullen. Ik vind het allemaal wel heel erg onvolwassen.

Anonymous said...

Nog 1 keer dan. Ik heb een prima leven hoor, maak je geen zorgen. Mijn vriend en ik hebben jarenlang op de wachtlijst gestaan voor een SWHpup bij de RV, maar altijd gingen andere leden voor die al een Saarloos hadden, want die hadden bewezen dat ze "goed genoeg" waren. Wij waren dat dan niet zeker. En dat die Peter zegt dat iedereen welkom is, dat is gewoon niet zo. Die SWH RV wil mensen kunnen verwijderen (zoals ik) als hun neus hun niet aanstaat. En die AVLS heb ik niets mee te maken, maar als ik op hun site lees wordt er helemaal niet geageerd tegen de RV, zoals jij zegt. En dat kan ik van de RV niet zeggen. Die is met niets anders bezig dan andere fokkers zwart te maken. Wij hebben nu een kruising Collie/Duitse herder uit het asiel in Wormerveer en die hele SWH wereld kan me gestolen worden. Wat een stelletje betweters!!!! Sluit je gerust aan hoor als je daar bij wilt horen. Annelies van der Horst.