Wednesday, May 20, 2009

Lawanda
Ik ben niet verantwoordelijk voor wat Lawanda schrijft, ik sta wel achter de inhoud.
En trouwens niemand weet ook wie Batman is maar we hebben hem wel hard nodig!
Verder zal ik mijn reacties voortaan ondertekenen met Peter van der Palm, om verwarring te voorkomen. Er zijn nu ineens wel heel veel Peters.
Peter van der Palm.

4 comments:

Anonymous said...

Beste peter,

Ik snap niet dat je achter het weblog van Lawanda kan staan en dan gaat het mij nog niet eens of er waarheden of onwaarheden instaan, dit is nu op het moment gewoon een lastercampagne en het heeft niets meer te maken met SWHweetjes.

Deze persoon is gewoon iemand die overloopt van haat en opgekropte emoties en nu via een weblog een uitlaatklep heeft gevonden om iedereen die niet tot de NVSWH behoort door het slijk probeert te halen. Misschien als ik mijn naam voldoende vaak op een forum neerzet dat ik dan ook op het log wordt neergezet.

Mvrgr

Remco v.d D.

Anonymous said...

Ps ik denk overigens wel dat je weet wie erachter zit.

mvrgr

Remco v.d. D

Anonymous said...

Beste Remco,

Dit is geen lastercampagne, laster is niet waar of een beetje waar.
Wat Lawanda schrijft is wel degelijk waar. Ga alles maar na dan zal je zien dat het klopt wat daar staat. Wie zegt dat Lawanda 1 persoon is ? Misschien zitten er wel (ex)leden van de AVLS in. Lawanda weet wel erg veel voor 1 persoon.
Peter van der Palm.

Christa said...

Hoe kom je erop Peter? (ex)leden van AVLS.Handjevol is dat maar, en als je beetje op de hoogte bent,weet je dat die ex leden overal hun naam onder zetten,die zijn niet zo schijterig om iets anoniem te doen.

Je hebt wel gelijk dat sommige dingen waarschijnlijk wel waar of bijna waar zijn.Maar er worden ook veel geruchten uitgesproken en zolang je geen bewijs hebt,is niks waar en kan je het beter niet op papier zetten,dus ook niet op een website.

Dit is gewoon moddergevecht van beide kanten en lachende 3e is degene die zich nooit op internet laat horen of zien.Die gaat gewoon door met wat ze aan het doen is.
Denk daar maar eens over na.

Groetjes Christa de Graaff ex lid NVSWH en AVLS