Tuesday, October 19, 2010

Weg haar

Deze borstel of eigenlijk trimhark is echt super, je kamt de hele loszittende ondervacht er heel gemakkelijk uit.
De Pro-fur grooming trimhark is niet goedkoop ik betaalde 27,95 euro bij http://www.beestenspul.net/product/ maar het is zijn prijs meer dan waard.

Peter van der Palm

1 comment:

P.B.Piers said...

Geweldig Peter. dit zijn de geluiden waar ook ik iets in zie. Ik denk als we met een normale manier met elkaar kunnen omgaan en goed naar elkaar luisteren, we best door een deur kunnen. Die-hards en mensen die de ogen gesloten hebben voor de problemen in beide populaties, laten we van deze positie uitgaan, Dragen niet bij aan de oplossing van deze problemen. Ook degenen die denken dat ze met insinueren mensen in hun ziel te raken en daarmee respect denken af te dwingen binnen hun eigen vereniging horen wat mij betreft niet bij de groep mensen en krijgen de bal wat mij betreft,terecht teruggekaatst. De AVLS is als vereniging altijd bereid de hand uit te steken, Daar is op de laatste ALV van de AVLS nog over gesproken en de AVLS zal toenadering blijven zoeken. Dus wat let jullie om dit ook te doen.
Wat is er nou niet leuker dan samen dingen te ondernemen zoals strand wandelingen, seminars noem maar op. Het hoeft niet altijd over kop, oren, ogen, poten en ego te gaan toch?

Groet Peter (griseoalbus)